sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Treenit alkuun ja kevätsuunnitelmia

Tällä viikolla olen aloitellut taas treenailua. Neljänä päivänä pyörämatkat, kolme salitreeniä, kaksi tuntia venyttelyä ja yksi puolen tunnin hölkkälenkki jäi tämän viikon saldoksi. Mitään loistofiilistä en ole vielä treeneissä saanut aikaiseksi, mutta yleisolotila on ihan ok eikä mitään erityistä väsymystäkään ole. Lauantaina käytiin kuvaamassa Monitoimitalolla ojentajavideota (erilaisia ojentajaliikkeitä), ja oli varsin antoisaa. Esitin parhaan taitoni mukaan kickbackia ja taljaojentajia. Kumpainenkaan liike ei kylläkään omaan ohjelmaani kuulu.

Juoksusta en osaa vielä sanoa mitään. En jaksa alkaa harjoitella, jos alle ei tule hyviä lenkkejä, ja niitä ei ainakaan vielä ole näkyvissä. Luotan siihen, että kevät ja kesä vetävät minut lenkkipolulle, ja jos näin ei käy, ei voi mitään.

Sen sijaan kevään muut suunnitelmat hersyttävät kyllä tällä hetkellä aika tavoin. Huhtikuussa edessä on luultavasti Tukholman ekskursio, vau. Viime keväänä käväistiin avokin kanssa päivä maissa -tyyppisesti Tukholma läpi, mutta aika juoksuksi se kyllä menikin. Tällä kertaa matkaseuraksi saanen äidin, ja maissa ollaan ainakin kaksi päivää. Jotenkin jo kaipaan hotelliaamiaisia, Södermalmin kahviloita ja pikkukauppoja, laivan seisovaa pöytää ja kevättä.. Syksyllä tekisi mieli vähän kauemmaskin, riippuen taloudellisesta tilanteesta. Matkakuume on ainakin kova.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, löysin ihanan ruokablogin, jossa etenkin ihan älyttömän hyviä rahkavälipaloja ja jogurtteja (tsekkaa jogurtit sivupalkista). Myös salaatit ja moni muukin on ihanan näköistä ja ennen kaikkea raikasta :)

Eli tässä blogin osoite (jos et ole jo tutustunut)

http://juliet.vuodatus.net/blog/category/Rahkat

Stash kirjoitti...

Joo, Julien ruokaohjeita on jo vanha tuttu. Hyviä ohjeita vaikka millä mitalla, ja tuolta mä bongasin ne hyvät kaurapuurosämppäritkin. Jotenkin mukavat sivut ja hyvät kuvat.