lauantaina, tammikuuta 19, 2008

Takaisin arkipäivään

Filosofisen pohdinnan päälle vähän tilannekatsausta. Lepoviikon jälkeen olo on parantunut valtavasti ja mielialanvaihtelut kadonneet kuin tuhka tuuleen. Tällä viikolla olen ottanut ohjelmaan mukaan pyöräilyt koululle, telinevoikkaa ja tänään myös ensimmäisen kevyen koko kehon punttitreenin. Treeni tuntui nihkeältä, mutta ihmekös tuo. Paras merkki ylirasituksen taittumisesta on kuitenkin hyvä yleinen olo- ja mielentila. Ruokakin maistuu taas melko hyvin, ja aineenvaihdunta toimii paremmin kuin aikoihin. Psyykkiseltä puolelta sain poistettua joitakin jo pitkään vaivanneita asioita ainakin toistaiseksi, mikä on tietysti hyvä asia.

Arkeen on ollut myös mukavaa palata, ja opiskelut maistuvat vähintään samoin kuin aiemminkin. Lisänä teen myös pientä työjuttua (en tarkemmin sitä tässä erittele useistakin syistä), joka on aivan valtavan hauskaa! Kaiken lisäksi työ on omiaan parantamaan paitsi omanarvontuntoa myös opiskelumotivaatiota ja taloudellista tilannetta. Win-win, isn't it?

Tässä vähän tämän päivään treenailuja:

Lämmittelyt (kyykkyä tangolla, jalanheittoja ja -pyörittelyjä ym.)
Etukyykky 20 kg (tanko) 4 x 12
Askelkyykky 8 kg:n kässäreillä 3 x 12
Ylätalja n. 30 kg 4 x 14
Penkkipunnerrus 8 kg:n kässäreillä 3 x 10
Viparit 4 kg:n kässäreillä 3 x 10
Sekalaisia vatsaliikkeitä

Maanantaina seuraavan kerran sorvin ääreen (hassu vertaus, nimittäin keskiviikkona tuo kyseinen asia tapahtuu kirjaimellisesti! Vapaavalintaisten luokanopettajan opintoihin kuuluvien teknisen työn opintojen iloja..). Treenit jatkuvat silloin jo aiemmin lanseeraamallani 2-jakoisella, tosin sovellettuna. Nyt hyvää yötä!

Ei kommentteja: