tiistaina, joulukuuta 04, 2007

Pyöräily ja talvi eivät kuulu yhteen

Tänään ja eilen uskalsin jo pyöräillä koululle ja takaisin sekä käydä salille. Etukäteen vähän epäilin säätä ja teiden kuntoa, mutta eilen sotkeminen sujui mukavasti, joten läksin tänäänkin matkaan hentoisessa lumisateessa tyytyväisenä. Jouduin varsinkin paluumatkalla toteamaan taas kerran, että pyörä ja talvi eivät ole paras mahdollinen yhdistelmä: poljin mihin suuntaan tahansa, lunta satoi koko ajan naamalle ja näkyvyys oli nolla, tie oli täynnä uria, vaikka se oli aurattu jo kahdesti ja ehkä raivostuttavimpana piirteenä keskellä tietä kävelevät/polkevat ihmiset, jotka ovat sitä mieltä, että kevyen liikenteen ainoa ajokelpoinen kohta on heitä varten (tai eivät muuten vain jaksa välittää asiasta). Olisiko liikaa vaadittu, että tarkkailtaisiin myös muuta kevyttä liikennettä ja otettaisiin ne muutkin tienkäyttäjät huomioon?

Anyway, eilen tein varovaisesti selkää ja olkapäitä:
Ylätalja 3 x 12
Leuanveto x 3, negatiiviset leuat 6,5
Kulmasoutu käsipainolla 8kg x 14, 10 kg x 12 x 4
Vatsakone 30 kg x 12 x 4, erilaisia liikkeitä lattialla
Pystypunnerrus 6 kg x 14, 8 kg x 10 x 4
Vipunostot 5 kg x 10 x 3
Vipunostot sivulle + eteen (Fodor-tyyliin) ilman taukoja max. 4kg->3kg->2kg

Tänään uskaltauduin harjoituttamaan jopa jalkoja varvasmurtumaa varoen. Kyykyt jätin pois suosiolla. Välillä jalka hiukan kipuili, mutta kevyt jumppailu onnistui kuitenkin ihan hyvin.

Vaakaprässi 30 kg x 14 x 2, 50 kg x 12 x 2 (omituiset painot)
SJMV 20 kg (tanko) x 14, 50 kg x 12 x 4
Reiden ojennus 12 x 3
Reiden koukistus 12 x 3

Melko nopealla tahdilla, lämmittelyt ja venyttelyt päälle. Ihan hyvältä tuntui. Viikonloppuna kävelemisestä ei tullut mitään, mutta nyt se luonnistaa jo melkein normaalisti. Ehkä täältä vielä noustaan, vaikkei lenkille vielä päästäkään.

Ei kommentteja: